Yusuf Şenel Ortaokulu

Vizyon: Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı´nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü´nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için; Yusuf Şenel Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan aynı zamanda bir üst eğitim-öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren eğitim kurumu olacaktır.

Pansiyon Bilgileri: YOK
Isınma: Doğal gaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL, BASKETBOL , FUTBOL ,FUTSAL, MASA TENİSİ VE TEKVANDO